Organik Bebek Sade Yağ (Niku, 180gr)

225 TL

Niko organik sade yağ diğer ismiyle "ghee" tereyağındaki laktozun, kuru maddenin ve suyun arındırılarak saf süt yağının ortaya çıkarılmış halidir. Organik tarım esaslarına göre yetiştirilen ineklerin sütünden hazırlanır, %99 oranında süt yağı içerir. Bebeklerin ek gıdaya geçiş süreçlerine uyumlu olarak tuz içermemektedir.

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Yağların birçoğunda olmayan, genel sağlığı ve sindirimi desteleyen yağ asidi bütirik asit açısından zengindir.

Organik sertifikalı simental inek sütünden hazırlandığı için önemli oranda A, D, E, K vitaminleri  ve Omega 3 içerir.

Laktozdan arındırılmıştır. Bu sayede sindirimi çok kolaydır.

Vücut ısısında katılaşmaz. Bebek ek gıdalarında, yemeklerde, tatlılarda, kahvaltılarda ve pek çok besinde kullanabileceğiniz harika bir gıdadır. Yanma eşiği 250 derecedir. 250 dereceyi aşmayan sıcaklıklarda yapılan tariflerde yanma durumu ortaya çıkmayacaktır. Bu durum sade yağı fırınlama, soteleme ve derin yağda kızartma için en iyi yağlardan biri yapar. Tereyağına kıyasla çok az bir miktar kullanmak yeterlidir. Omletten tosta kadar birçok gıdaya büyük lezzet katar.

 

Afiyet olsun.

İçindekiler:
Sade yağ

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.