Fıstık Kreması (%100 Yer Fıstığı, 220gr)

145 TL

Datça Murat Çiftliği'nin tüm katkısız ürünleri Eskitadında.com'da. %100 yer fıstığından elde edilen Yer Fıstığı Kreması hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermez. İçerisinde şeker ilavesi o...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Datça Murat Çiftliği'nin tüm katkısız ürünleri Eskitadında.com'da.

%100 yer fıstığından elde edilen Yer Fıstığı Kreması hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermez. İçerisinde şeker ilavesi olmadığı için güvenle tüketebilirsiniz. Sabah kahvaltılarınızda yulaf lapanızın üzerine ekleyebilir veya ekmeğin üzerine sürerek taze meyvelerle birlikte tüketebilirsiniz. Fıstık ezmesi, sadece yer fıstığından gelen protein ve doğal yağdan oluştuğu için spor yapanlar için de oldukça uygun bir besindir. Antrenmandan önce enerji vermesi için tüketebilirsiniz. Kuruyemişten gelen doğal yağ kavanozun üzerinde birikme yapabilir bu normal bir durumdur, karıştırarak tüketebilirsiniz.

Ürün: Yer Fıstığı Kreması
Ağırlık: 220 gr
Menşei: Türkiye
İçerik: Yer fıstığı.
Alerjen Bilgisi: Yer fıstığı içerir. Eser miktarda fındık, ceviz, Antep fıstığı, badem içerir.
Saklama Koşulları: Ağzı kapalı olarak güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Yer fıstığı

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.