Lavanta Suyu - Tonik (100ml) - Pelinka

180 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Lavanta yağı çıkarılırken elde edilen % 100 saf lavanta suyudur. Lavanta suyu A ve C vitaminleri açısından oldukça zengindir, bu yüzden çok etkili bir antioksidan görevi üstlenmektedir. Yağlı, karma ve genç ciltler için harika bir toniktir.

1. Lavanta suyu yağlı cilt sağlığı bakımında harikalar yaratabilir. Lavantanın içerdiği besinler kusursuz cilt sahibi olmanıza katkıda bulunur. Ph değeri her cilt tipi için idealdir.
2. Lavanta suyunun serinletici etkisi vardır.
3. Ayaklarınıza uygulayacağınız lavanta suyu kötü kokuyu da önler ve ayaklarınızı dinlendirir.
4. Tıraş sonrası kullanımı ciltte olabilecek tahrişlere iyi gelir.
5. Güneş yanığı, böcek sokması, kaşıntı, ve pişik bakımında kullanılması uygundur.
6. Bebeğinizin odasına ya da yatağına püskürteceğiniz lavanta suyu rahatlamasına yardımcı olur.
7. Saçların canlanmasını sağlar. Kafa derisine uygulandığında kepek sorununa iyi gelir. Saçların uzamasını teşvik eder ve doğal bir parlaklık kazandırır.
8. Lavantanın kokusu sinir sisteminin rahatlamasını teşvik eder.
9. Lavanta başta migren olmak üzere baş ağrısına neden olan sorunların giderilmesine yardımcı olur.
10. Kil maskesi yaparken lavanta suyundan faydalanabilirsiniz.

Pelinka ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur, vegan kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Yeterli miktarda lavanta suyunu tüm yüzünüze ve boynunuza sabah ve akşam püskürtünüz. Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayın.

İçindekiler:
Lavanta suyu

1 kişi oy verdi 5/5 ortalama 5 yıldız aldı

YORUMLAR

Arzu Uzunali
14.05.2021

Mükemmel bir kokusu var. Ağır değil tam kararında. Cildimi yumuşacık yaptı.