Keçi Sütü Sabunu (1 adet,120gr) - Pelinka

114 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Geleneksel yöntemlerden farklı olarak kaynatmadan ve doğal içeriklerle el işçiliğiyle üretilen Keçi sütü Sabunu, 1/3 keçi sütü içerir. Keçi sütünün içinde bulunan yağ, keçi sütü sabunlarının nemlendirme kalitesini artırmaya yardımcı olur. Keçi sütü, selenyum gibi cilt için önemli mineraller ve vitamin içerir. Hasarlı cildi onarmak için gerekli olan A vitamini bakımından özellikle yüksektir. Keçi sütü, cildinizin yüzeyinden ölü deri hücrelerini arındırmaya yardımcı olan laktik asit gibi alfa hidroksi asitler içerir. Kremsi köpüğü vardır. Bu sebeple nemlendirici özelliği yüksektir. Her cilt tipi için uygundur. Besleyici zeytinyağı, nemlendirici hint yağı, zengin avokado yağı, keçi sütü ve çam yağı dokunuşunun eklendiği bu özel sabun cildinizi temizleyerek nemlendirir ve yatıştırır.. Ciltteki ton farklılıklarını dengelenmesine yardımcı olur, ipeksi bir yumuşaklık bırakır. Yüz temizliğinde kullanılır fakat banyo keyfide vazgeçilmezdir.

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Sudan uzak muhafaza edin.
İçindekiler:
Hindistan cevizi yağı
Zeytinyağı
Hint yağı
Avokado yağı
Gliserin
Keçi sütü
Çam terebentin

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.