Bebek Yağı (100ml) - Pelinka

246 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Datça'dan özenle seçilmiş yemeye kıyamayacağınız bademler, Etiyopya'nın Humera bölgesinden getirdiğimiz dünyanın en iyi susamı oda sıcaklığında Pelinka'da damla damla sıkılır. Sevgiyle hazırlanan bu yağlar hassas bebek cildini nemlendirir, besler, yumuşatır. Doğal formülü sayesinde cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir, bebeğinizin cildini nemlendirir. Lavanta kokusu ile bebeğinizi rahatlatacak masaj imkanı sunar. Banyo suyuna ekleyerek de kullanabilirsiniz. Alt açma rutininize eklerseniz pişiği önlemede yardımcı olur. Eğer her şey bitince duş almaya 10 dakikanız kalırsa bu güzel bebe yağı ile kendinizi de şımartmayı unutmayın.

Bu ürün %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile üretilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Vegan ve Doğa dostudur. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Yeterli Miktarda yağı bebeğinizin cildine hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilmesini bekleyiniz.

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayın.

İçindekiler:
Susam yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Tatlı badem yağı
Lavanta yağı
E vitamini

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.