Yerli Avokado (1 adet, 110-160gr)

39,9 TL

Antalya bölgesinde yetişen yerli avokadomuz, bu mevsimde çok lezzetli olur. Yağ oranı daha yüksek olan mevsim avokadosunu çok çeşitli şekillerde tüketebilirsiniz. Basit ama çok lezzetli bir formu o...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Antalya bölgesinde yetişen yerli avokadomuz, bu mevsimde çok lezzetli olur. Yağ oranı daha yüksek olan mevsim avokadosunu çok çeşitli şekillerde tüketebilirsiniz. Basit ama çok lezzetli bir formu olarak, olgunlaşmış (çatalla ezilecek kıvama gelmiş) avokadonuzu ezdikten sonra bir miktar zeytinyağı, biraz da tuz ekleyerek karıştırın, püre kıvamına gelen avokadoyu hem yetişkinler hem çocuklar çok severek tüketiyorlar. İsterseniz dilim dilim doğrayarak da yiyebilirsiniz, ayrıca tavuk ile çok lezzetli bir ikili olan avokadoyu, haşlanmış ya da ızgara tavuk ile birlikte tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.

İçindekiler:
Avokado

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.