Taze Reyhan (1 demet)
Kimyasallarla kirletilmemiş topraklarda üretilen mis gibi taze reyhan.
Eski Tadında Seçili Sebze ve Meyve kategorimizdeki ürünler, Eski Tadında'nın prensiplerine göre üretim yapan üreticilerden her gün dağıtım merkezimize gelir, ekip arkadaşlarımız, kendi evimize nasıl alıyorsak aynı şekilde en iyi ürünleri paketler ve satışa sunarız.
Üreticilerimizin ürünlerinin analizlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Reyhan, başta yaprakları tamamen yeşil olarak olgunlaşır, güneş gördükçe zaman içerisinde yaprak renkleri koyulaşır ve görmeye alışık olduğumuz reyhan rengini alır. Şerbetlerinizde, salatalarınızda, kek ve kurabiyelerinizde kullanabilirsiniz. Girdiği her tarife enfes bir aroma katar. Arzu ederseniz kurutarak saklayabilir ve kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.
BENZER ÜRÜNLER
-
Organik Salatalık (500-550gr)
Sofralarımıza tazelik veren organik salatalıklarımızı topladıktan sonra hızla size getiriyoruz....
190,8 TL158,9 TL -
Organik Havuç (500-550gr)
Organik topraklarda yetişmiş havuçları toplamaya başladık, taze taze evinize getiriyoruz....
70,8 TL58,9 TL -
Organik Kırmızı Kapya Biber (500gr)
Etli yapısı ve lezzetiyle çok beğenilen, bol vitaminli organik kapya biberlerimiz kızardı....
149 TL
2 kişi oy verdi 5/5 ortalama 5 yıldız aldı
YORUMLAR
22.10.2023Her ürününüzü güvenerek yiyor ve yediriyorum Emeklerinize teşekkür ederim . Sofralarımı güvenli temiz ürünlerle donatıyorum. Emeğinize sağlık🙏👏💐💐
29.07.2023Hayatımdaki en geride durduğum ürünken, sayenizde her gün bir bardak suyundan içiyorum keyifle. Teşekkürler.