Organik Bütün Piliç (2kg) - Orvital

599,9 TL

Kafes dahil hiçbir sınırlayıcı ekipmanın bulunmadığı, stressiz bir ortamda, organik dolaşım alanlarında serbest gezen tavuklar, GDO içermeyen organik sertifikalı yemlerle besleniyor. Türkiye'nin yıllar önce kurulmuş ilk organik tavuk ve et markası Orvital'in organik tavuklarını ürünlerimiz arasına ekledik.

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Kafes dahil hiçbir sınırlayıcı ekipmanın bulunmadığı, stressiz bir ortamda, organik dolaşım alanlarında serbest gezen tavuklar, GDO içermeyen organik sertifikalı yemlerle besleniyor. Yemleri olduğu gibi, dolaşım alanları da organik sertifikalıdır. Yavaş büyüyen, büyürken bol bol gezinen ve güneş gören bu organik tavukların hayvan refahı açısından en üst seviyede bakımı yapılıyor. Tüm bunların sonucu olarak da etleri GDO, hormon, antibiyotik, pestisit ve ağır metal gibi kimyasallar içermiyor.

 

Organik tavuklar konvansiyonel tavuklara göre daha sert kemiklere ve daha zor pişen bir ete sahiptir. Düdüklü tencerede pişirmeyi tercih edebilirsiniz. Pişirme süresi 35-45 dakikadır.

 

Afiyet olsun.

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.