Organik Bebek Tarhanası (500gr)

168 TL

Datça Murat Çiftliği'nin tüm katkısız ürünleri Eskitadında.com'da. Organik bebek tarhanası, ebeveynlerin sağlıklı beslenme konusundaki hassasiyetini karşılamak üzere özel olarak üretilen b...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Datça Murat Çiftliği'nin tüm katkısız ürünleri Eskitadında.com'da.

Organik bebek tarhanası, ebeveynlerin sağlıklı beslenme konusundaki hassasiyetini karşılamak üzere özel olarak üretilen bir üründür. Bu tarhana çeşidi, organik beslenme ve bebek sağlığı konusunda bilinçli ebeveynlerin tercih ettiği bir seçenek olma özelliğini taşır. Organik bebek tarhana 500gr ile bebeğinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılayarak, ona sağlıklı bir başlangıç sunabilirsiniz. Sağlıklı ve organik bir yaşam tarzını benimsemek, bebeğinizin uzun vadeli sağlık faydalarını desteklemenin harika bir yoludur. Besin değeri açısından oldukça faydalı olan bebek tarhanasının +6 aydan sonra bebeklere verilmesi tavsiye edilir.


Afiyet olsun.
İçindekiler:
Organik buğday unu
Organik kırmızı taze biber
Organik soğan
Organik süzme yoğurt
Organik havuç
Organik kuru nane
Organik ısırgan otu
Organik ekşi maya
Organik maydanoz

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.