Lüfer (200-300gr, Temizlenmiş Hali Daha Düşük Ağırlıktadır) - Balık Ye

490 TL

Ülkemizde Karadeniz, İstanbul Boğazı, Marmara Denizi'nde yakalanan lüferin lezzeti, diğerlerine çok daha iyi olur. Genel olarak soğuk denizde yaşanları daha yağlı olur, bu da lezzetini daha da art...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Ülkemizde Karadeniz, İstanbul Boğazı, Marmara Denizi'nde yakalanan lüferin lezzeti, diğerlerine çok daha iyi olur. Genel olarak soğuk denizde yaşanları daha yağlı olur, bu da lezzetini daha da arttırır. Boyutuna göre farklı isimlerle anılan lüfer, küçükten büyüğe doğru defne yaprağı, çinekop, sarıkanat, lüfer, kofana ve sırtıkara olarak anılabilmektedir.

Satın alacağınız her bir lüferin ağırlığı ortalama 200gr-300gr arasındadır, temizlendikten sonra ağırlığı düşmektedir. Satış gramajı temizlenmemiş olarak ifade edilmiştir, temizlenip gönderileceği için size ulaşan lüferin gramajı biraz daha düşük olacaktır.

Not: Deniz balığıdır, çiftlik balığı değildir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Lüfer *Deniz balığıdır, çiftlik balığı değildir.

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.