Dana Kontrafile Biftek (850gr) - Günaydın Et

889 TL

1965'de İstanbul Bostancı'da bir kasap dükkanı işletmesi olarak başlayan Günaydın, Anadolu yakasında açtığı ilk restoranından sonra İstanbul'un en saygın et işletmelerinden biri haline gelmiştir...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

1965'de İstanbul Bostancı'da bir kasap dükkanı işletmesi olarak başlayan Günaydın, Anadolu yakasında açtığı ilk restoranından sonra İstanbul'un en saygın et işletmelerinden biri haline gelmiştir. Bugün hem et restorancılığı hem de et işletmesi olarak kasaplığın bir sanat olduğunun altını çizerek üretim yapmaktadır. Günaydın'ın hazırladığı çiğ et ve et ürünlerini Eskitadinda.com'dan sipariş verebilirsiniz.

Günaydın Et'in dana kontrafile bifteği 850gr olarak satışa sunulmaktadır, antrikota nazaran biraz daha az yağlı bir ettir. Nihai ürün tartılarak ve net gramaja göre gönderilir.

Eskitadinda.com'da satılan tüm ürünler, et ve et ürünleri de dahil, hiçbir katkı maddesi içermemektedir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Biftek

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.