Dana Et Sote (500gr) - Etin En İyisi

405 TL

Dana et sote, Etin En İyisi, Eskitadinda.com'da. Dana kol ve but etinin yağı ve sinirleri özenle temizlendikten sonra küçük küpler halinde doğranır. Tamamen yağsız olan, yumuşacık ve lezzetli...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Dana et sote, Etin En İyisi, Eskitadinda.com'da.

Dana kol ve but etinin yağı ve sinirleri özenle temizlendikten sonra küçük küpler halinde doğranır. Tamamen yağsız olan, yumuşacık ve lezzetli et sote, tencere yemekleri ve kavurma tarifleri için kullanıma uygundur.

Soğan ve salça gibi çeşitli soslarla birlikte soteleyebileceğiniz bir et olan olan dana sote, muhteşem lezzeti ve pratikliği ile özellikle akşam yemeklerinin vazgeçilmezlerindendir. Dumanı üstünde tüten tereyağlı pilavın da en güzel eşlikçisidir.

0-4 derece buzdolabında vakumlu paketi açılmadan 4 gün, -18 derece buzlukta 3 ay saklanabilir. Donuk ürün çözüldükten sonra tekrar dondurulmamalıdır.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Dana eti

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.