Üzüm Pekmezi (230gr)

115,16 TL

Katkısız, glukoz veya mısır şurubu içermeyen, geleneksel yöntemlerle hazırladığımız üzüm pekmezimiz için dalındaki en iyi üzümleri kullandık, kendi şekeriyle koyulaştırarak çok güzel bir pekmez elde ettik.

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Yalnızca üzümle hazırlanmıştır, organik üzümler kullanılmıştır, hiçbir katkı maddesi içermez. HMF oluşumuna izin vermeden, düşük sıcaklıkta koyulaştırılmıştır.

 

Oda sıcaklığında saklayın. Kullanmadan önce çalkalayın. Pekmezinizin içine su karışmamasına dikkat edin, su karıştığında pekmezin yapısı bozulabilir; kullandığınız kaşık ve kasenin kuru olduğuna emin olun.

 

Afiyet olsun.

İçindekiler:
Üzüm

13 kişi oy verdi 5/5 ortalama 5 yıldız aldı

YORUMLAR

Nuran Ertuğral
07.02.2023

Yapımında Pekmez toprağı kullanılıyor mu?

------Yanıt------
"Merhabalar, üzüm pekmezimizde geleneksel olarak pekmez toprağı kullanılmaktadır, diğer pekmezlerimizde kullanılmamaktadır. Eski Tadında"

Özge çelik akbulat
02.10.2022

Merhabalar, üzüm pekmezinde şeker bulunmadığı yazıyor içerik olarak. Fakat dip kısımda şekerlenme yaptı. Üzüm meyve olarak şekerleşebilir mi?

------Yanıt------
"Merhabalar, üzüm pekmezi şekerlenir bu doğal bir durumdur. Bu benzer durum örneğin bal için de geçerlidir. Her zaman şekerlenecek diye bir genelleme yapmak doğru olmasa da, örneğin ham bal pastorizasyon işleminden geçmediği için daha kolay şekerlenir. Üzüm pekmezi de, sadece üzümden yapıldığında, farklı bir meyve ya da glukoz şurubu vb. kullanılmadığında daha kolay şekerlenir. Şekerlenmeyen ürünler doğru ürün değildir olarak anlaşılmasını istemeyiz ancak, bilgiyi de paylaşmak isteriz. Glukoz şurubu ve muhteviyatında glukoz şurubu olan ürünlerde şekerlenme olmaz. Teşekkür ederiz. Eski Tadında"

Vesile okumuş
31.07.2022

Şeker içeriyor mu bebeğim için kullanabilirmiyiö

------Yanıt------
"Merhabalar, üzüm pekmezimiz ve diğer tüm pekmezlerimiz sadece kendi meyvesini içerir. Üzüm pekmezinde sadece üzüm, keçiboynuzu pekmezimizde sadece keçiboynuzu, andız pekmezimizde sadece andız meyvesi vardır. Tatlandırıcı olarak ya da kıvam arttırmak için vb. farklı meyve de kullanmayız, şeker de kullanmayız. Bebekli ve çocuklu müşterilerimiz üzüm pekmezimi tercih ederler, bebeğinize üzüm pekmezi verip vermeme konusunda doktorunuza danışmanızı öneririz. Teşekkürler. Eski Tadında"

mahmure gökcan
28.07.2022

Çok güzel bir tadı var

Gizem Keçeci
24.03.2022

Harikaydı teşekkürler 👍

Sibel
04.12.2021

Pekmez ile ilgili ufak bir sorun yaşamıştım. Hemen yenisi gönderildi. Çok güzel. Ilgi alaka gayet iyi. Severek kullanıyorum

Ezgi Özbay
13.11.2021

Gramaji büyüse daha çok sevineceğim

Güldalı Kılıç
11.05.2021

Tereddüt ederek sipariş verdim. Başka bir çok pekmezde glikoz tadı o kadar belli ki boğazı yakıyor. Eski tadında da boğazda yakma olmadı kıvamı tadı kokusu çok güzel. Gramajını büyültmelisiniz. :)

Gülden Tekin
11.05.2021

Bütün ürünlerinizi çok beğeniyorum. Tam eski tadında herşey

Burçak arıcı
19.02.2021

Bu pekmezin kapağını açtığınızda aldığınız koku efsane gerçekten bayılarak tuketiyorum

Nazan Ulusoy
01.06.2020

Herkese tavsiye ediyorum gerçekten çok başarılı...

Vildan chase
20.04.2020

Annemlere yolladim bayildilar ikinciyide ismarladim.

Elif buse eroğlu
27.03.2020

Marketten aldıgım ile arasında büyük fark var her gün tüketiyoruz ağızda veya boğazda yakıcı bir tat bırakmıyor. Boyutu biraz ufak geldi ama bu kaliteye olsun o kadar