Kayısı Reçeli (350gr, Şekersiz)

21,5 TL

Yaz meyveleri çabucak raflardan kalkıyor. Onları biraz daha tüketebilmenin lezzetli yollarında biri de reçel olarak tüketmektir. Şekerden uzak duranlar için reçellerin şeker ilavesiz alternatiflerini hazırlıyoruz. Organik elmalarımızın suyuyla tatlandırılmış bu kayısı reçelini de şeker kullanmadan hazırladık. Organik üretim, özenle seçilmiş kayısılara organik elmalarımızın suyunu ve az miktarda pekmez ekledik ve bir miktar da gerçek limon suyu kullanarak bu reçeli elde ettik.

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

 

Reçellerimizi tattığınız anda damağınıza gelen lezzetin sırrı malzemesinden hazırlanışına her aşamasında gizli. Sadece alın ve tadın, reçellerimize bayılacaksınız.

 

Afiyet olsun.

 

Not: Paket açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz ve 15 gün içerisinde tüketiniz.

 

İçindekiler:
Organik kayısı
Organik elma suyu
Dut pekmezi
Organik limon suyu

5 kişi oy verdi 4/5 ortalama 4 yıldız aldı

YORUMLAR

Sebnem Kandıralı Yıldırım
06.10.2018

İçindeki tatlı tadı verecek malzemeler çok olmasına rağmen tadı hiç yoktu. Sulu komposto gibiydi. Buzdolabına koymama rağmen de 3 gunde de küflendi.

Sebnem Kandıralı Yıldırım
21.09.2018

Jöle kıvamında olmadığı için sipariş verdim ancak bu şekersiz de komposto gibi geldi. İçinde o kadar pekmez, elma suyu, kayısı var yine de tad yok. Reçel tercihlerinde şekerliden gitmek en iyisi galiba.

Aslı Altuntaş
25.02.2018

Bu receli ilk aldigimda oglum bayilmisti; beyaz peyniri bu recel sayesinde yedirebilmistim. Sonraki denemelerimde ayni oranda basarili olamasam da cok guzel bir urun.

Aslı Altuntaş
06.10.2017

Reçeliniz harika! Oğlum bayıldı. Peynir yemeyen çocuk sizin reçel sayesinde beyaz peynir bile yedi. Gerçekten bayıldık. Çok teşekkürler.

Neslihan Özsu
15.09.2017

Şekersiz reçelde ilk kez jöle kıvamında olmayan bir reçel ile karşılaştım. Doğal olduğu çok belli. Teşekkürler