Karabiberli Rozbif (Katkısız, 125gr) - Etin En İyisi

250 TL

Karabiberli Rozbif, Etin En İyisi, Eskitadinda.com'da. Dana nuar etini özenle seçilmiş tane karabiberlerle kaplayıp tütsü fırınında, odun ateşinde pişirerek hazırladığımız muhteşem tane karab...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Karabiberli Rozbif, Etin En İyisi, Eskitadinda.com'da.

Dana nuar etini özenle seçilmiş tane karabiberlerle kaplayıp tütsü fırınında, odun ateşinde pişirerek hazırladığımız muhteşem tane karabiberli Rozbif.

Karabiberin müthiş aroması ile hem çok lezzetli hem de yüksek protein ve düşük yağ oranı ile oldukça sağlıklı bir ürün. Rozbiflerimiz haftalık taze ve tamamen doğal içerikle üretilmektedir. Pişmiş bir ürün olduğu için doğrudan tüketebilirsiniz. Özellikle peynir tabaklarına, salatalara ve sandviçlere çok yakışır.

Bir pakette 10 dilim bulunur. Ürünün gramajı +-%10 oranında farklılık gösterebilir.

*0-4 derece buzdolabında vakumlu paketi açılmadan 15 gün saklanabilir. Paket açıldıktan sonra kapalı bir kapta muhafaza edilmelidir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Tütsülenmiş dana nuar eti
Dana yağı
Tane karabiber
Tuz

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.