Fermente Temizleyici (Fermente Mutfağım, 500ml)

45 TL

Fermente Mutfağım'ın sadece yenilebilir malzemelerden ürettiği bu temizleyici içeriğinde yalnızca organik elma sirkesi ile birlikte portakal ve limon yağı içerir. Kimyasal içermez. İstediğiniz hijyeni sağlarken sizi kimyasallara maruz bırakmaz, doğaya faydalı bir temizleyicidir.

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Tüm yüzeyler için kullanabilirsiniz, tuvalet, banyo, lavabo, kapı, cam temizliklerinde de etkilidir. Geride toksin kalıntı bırakmaz. İstediğiniz hijyeni sağlarken sizi kimyasallara maruz bırakmaz, doğaya faydalı bir temizleyicidir. Bebekler ve çocukların yaşam alanlarının temizliği için güvenlidir. Bulunduğunuz ortamların havasına da sıkabilirsiniz.

 

Direkt püskürterek kullanabilir, sulandırmayı tercih edebilirsiniz. Suya Fermente Temizleyici ile birlikte Fermente Arap Sabunu da ilave edebilirsiniz.

İçindekiler:
Organik elma sirkesi
Portakal yağı
Limon yağı
İçme suyu

İçermez:
SLS, SLES, 1.4-dioksan, nanilfenol etoksilat, triklozan, etanolamin, amonyak, formaldehit, klor, fosfat içermez.

1 kişi oy verdi 5/5 ortalama 5 yıldız aldı

YORUMLAR

Gülden Tekin
11.05.2021

Hatika bir ürün