Kars Eski Kaşar (500gr) - Etin En İyisi

245 TL

Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarında zengin bitki çeşitliliği ile beslenen süt ineklerinin saf ve yağlı sütlerine sadece şirden mayası ve tuz ekleyerek geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Ürünümüz...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarında zengin bitki çeşitliliği ile beslenen süt ineklerinin saf ve yağlı sütlerine sadece şirden mayası ve tuz ekleyerek geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Ürünümüz; tamamen doğal içerikli, hiçbir katkı ve koruyucu madde içermeyen fermente edilmiş bir yıllık doğal eski kaşardır. Yağlı hoş tadı ve kendine has yumuşak aromasıyla özel bir lezzete sahiptir. Kahvaltılarda, atıştırmalık olarak, peynir tabaklarında ve birçok yemekte kullanabilirsiniz.

Bir pakette 500 gr bulunur. Ürünün gramajı +-%10 farklılık gösterebilir.

0-4 derece buzdolabında 30 gün saklanabilir. Vakumlu paketi açıldıktan sonra dışında küflenme oluşmaması için buzdolabı poşetine konmamalı, kapalı bir kapta muhafaza edilmelidir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Pastörize inek sütü
Şirden mayası
Tuz

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.