Bakliyat Unlu Arpa Şehriye (Narinsu, 500gr)

158,02 TL

Kırmızı mercimek unu, yeşil mercimek unu ve nohut unu ile hazırlanan arpa şehriyelerimiz çorbalarınıza sağlık ve lezzet katacak. Buğday içermeyen, bitkisel protein kaynağı unlarla hazırlanmış bu ürünümüz sizin ve çocuklarınız, bebekleriniz için bakliyat tüketimi için alternatif yaratıyor.

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Kaynayan çorbaya atarak 4-5 dakika pişmesini beklemeniz yeterlidir. Şehriyeli pirinç veya bulgur pilavı yapmak için de kullanabilir, haşlayarak sadece şehriye pilavı yapabilir, salatalarınıza ilave edebilirsiniz, farklı tarifler deneyebilirsiniz.

 

Afiyet olsun.

İçindekiler:
Kırmızı mercimek unu
Yeşil mercimek unu
Nohut unu
İçme suyu
Kaya tuzu
Yumurta

1 kişi oy verdi 5/5 ortalama 5 yıldız aldı

YORUMLAR

Elif Pınar Ünal
13.09.2022

İçinde yumurta beyazı bulunuyor mu? 1 yaşından küçük bebeğim için kullanabilir miyim?

------Yanıt------
"Merhabalar, içeriğinde yumurta bulunmaktadır. Ürünün altındaki içindekiler kısmında tam olarak içeriğini görebilirsiniz. Bebeklerin tüketiminde içindekilere bakarak doktorunuza danışarak tüketmenizi tavsiye ederiz. Teşekkürler. Eski Tadında"